box_kep_1.png
PROFESSZIONÁLIS IRODATEREK KOMPLEX SZOLGÁLTATÁSOKKAL
box_kep_2.png
AKÁR 1 ÓRÁRA IS BÉRELHETŐ MUNKAÁLLOMÁSOK ÉS TÁRGYALÓK

A fejlesztő

Cégcsoportunk az elmúlt évek folyamatos innovációnak, valamint a több száz elégedett ügyfelének köszönhetően, a pécsi régió ingatlanfejlesztési piacának jelentős szereplőjévé, a multinacionális beruházók méltó belföldi versenytársává vált.

Referenciáink, pénzügyi hátterünk, banki kapcsolataink, szakmai felkészültségünk és szakembergárdánk minden helyzetben optimális és szakszerű választ tud adni a piac kihívásaira. Pécs ingatlanpiacának folyamatos figyelemmel kísérése során előre felmérjük a várható igényeket, hogy a nyújtott szolgáltatásokkal eleget tegyünk a jövő elvárásainak, követelményeinek. Különösen nagy hangsúlyt fektetünk a pontos, kiemelkedő minőségű munkavégzésre, valamintügyfeleink magas színvonalú kiszolgálására.

Cégünk befektetői kiforrott pénzügyi, jogi, műszaki vezetői, értékesítői háttérrel és első osztályú kivitelezői tapasztalatokkal rendelkező társaságra bízzák építési beruházásaikat.

Elsősorban kis- és középméretű (nappali + hálószoba, nappali + 2 hálószoba) lakások kialakítására törekszünk, mivel jelenleg ezekre mutatkozik vásárlóerő, továbbá ezen lakások az illetékmenetesség határa alatt vásárolhatóak meg. Igény esetén természetesen egyedi elképzelések megvalósítására is lehetőséget biztosítunk.

Referenciáink

Korábban megvalósult beruházásaink:

 Minerva Udvar lakópark - Pécs, Felsőmalom u. – www.minervaudvar.hu
Árnyas liget lakópark I. ütem - Pécs, Árnyas u. – www.arnyasliget.hu
JYSK áruház csarnoképítés - Pécs, Makay I. u. – www.jysk.hu

Jelenleg futó építkezéseink:

Minerva Park - Pécs, Koller u. – www.minervapark.hu

Tervezett projektek:

Árnyas liget lakópark II. ütem - Pécs, Árnyas liget

Minerva Udvar – Pécs, Felsőmalom u.

Saját beruházás keretében építettük meg Pécsett, a Felsőmalom utcában a Minerva Udvar lakóparkot, mely a belvárosban, a sétáló utca szomszédságában található. A projekt keretében egy 60 lakásos társasházat alkottunk, belső hangulatos kerttel, udvarral, átjárókkal, nyitott és fedett kocsi beállókkal, valamint mélygarázzsal.

minerva2.jpg

minerva1.jpg

Az ingatlan kedvező elhelyezkedésének köszönhetően a lakások 100 %-a már az építési fázisban elkelt. A lakópark egyik ékköve a Felsőmalom utca utcafrontján elhelyezkedő műemléki Minerva Ház, mely a projekt keretében került felújításra, elnyerve ezzel régi patináját, egyik meghatározó épületévé válva ismét Pécs történelmi belvárosának.

 

Árnyas Liget I. ütem – Pécs, Árnyas liget (Pécs, Árnyas u.)

2007 őszén indultak el Pécs déli városrészében zöldövezeti, csendes környezetben az Árnyas Liget elnevezésű projekt fejlesztési munkálatai. Ennek keretében mintegy 200 lakás és üzlet épült fel. Az ősgesztenyefákkal árnyékolt, körbekerített terület biztonságos új otthont teremt az odaköltözőknek. A gondnoki szolgálat, a többféle parkolási lehetőség (a felszíni kocsi beállótól kezdve a különálló garázsig), valamint a könnyű megközelíthetőség kényelmes életvitelt biztosítanak az itt élők számára. A korszerű téglaépületek gazdaságos fűtési rendszerrel gondoskodnak a lakások alacsony fenntartási költségeiről.

Az Árnyas Liget Pécs egyik legfejlettebb infrastruktúrájával rendelkező részén fekszik. A Siklósi valamint a Táncsics Mihály út által határolt terület, úgy tömegközlekedési eszközökkel, mint gépkocsival könnyen megközelíthető. Pécs reptere valamint az új autópálya pár perces autóúttal elérhető. Az utóbbi években az Árnyas Liget környezete igen kedvelt területévé vált a kereskedelmi célú beruházásoknak, így az Aldi valamint aPark Center Pécs is ezt a területet jelölte ki fejlesztései számára.

arnyas1.jpg

 

Minerva Park – Pécs, Koller u.

A Minerva Park első üteme a Búza tértől nyugatra, a régiPark Mozi közelében épül. A Király utca, a Tudásközpont, valamint a PTE Jogi és Közgazdaságtudományi Kara által közbezárt területen exkluzív kialakítású, belső kertes,napkollektorral felszerelt, energiatakarékos otthonoképülnek, melyek remek környezetet teremtenek az ideköltözők számára.

A modern felfogásban újragondolt belvárosi piacnak, üzleteknek, vendéglátóhelyeknek, irodáknak, lakásoknakhelyt adó fejlesztés, természetes környezetével összhangban valósul meg. Belső kertjei, terei olyan miliőt biztosítanak a pécsiek számára, mely ötvözi a nyugodt, kiegyensúlyozott életmódot a kulturális sokszínűséggel és a belvárosi élet előnyeivel.

A megújuló energiaforrások felhasználásában látjuk a jövőt, mivel az egyre növekvő energiaárak mind nagyobb terhet rónak a háztartásokra. Célunk alacsony fenntartási költségű, gázfűtéses, minőségi téglaépületekfelépítése. Ennek érdekében az épületek tervezésekor az egyik legfontosabb szempont volt, hogy az elkészült ingatlanok mindegyike „A” energiaosztályú legyen. A modern, kondenzációs gázkazánok mellé napkollektoros kiegészítéskészül, így biztosított, hogy a lakások hosszú távon isértéktartóak maradjanak. A környezettudatos gondolkodásmód és a rezsiköltségek alacsonyan tartása mellett ezen otthonok a kedvezőbb hitel felvételében is előnyt jelentenek, mivel a bankok és takarékszövetkezetek alacsonyabb havi törlesztő részletet biztosítanak ezen energiatakarékos lakásokmegvásárlásához. További előnye az új építésű lakásoknak, hogy 15 millió forintos vételárig illetékmentesek, mellyel újabb százezreket takarít meg a vásárló.

Az ingatlan déli részének közvetlen környezetében, a lakófunkción kívül számottevő a szolgáltató és oktatási funkció, hiszen az ingatlantól keletre lévő telektömb több városi, és országos közüzemi szolgáltató társaság székhelye. A közelben középfokú és felsőfokú oktatási intézmények, továbbá kulturális és vendéglátó funkciót ellátó létesítmények is megtalálhatók.

Társaságunk nemrég kibővítette tevékenységét: jelenleg már használt lakások értékesítésével és bérbeadásával kapcsolatban is felkeresheti a Minerva Holdingot. Amennyiben ingatlannal vagy annak finanszírozásával kapcsolatos kérdése, kérése lenne, úgy írjon nekünk vagy hívja a 20/292-0000-ás információs vonalat! Kollégáink szívesen állnak rendelkezésére!

Találja meg nálunk álmai otthonát!

minerva3.jpg

 

 

 


 

janusirodahaz.hu - Minden jog fenntartva